Sunday, December 12, 2010

RedGlow membuka kemasukan belajar secara percuma pada 20 Disember 2010

Belajar Solekan dan Kecantikan di Akademi RedGlow... Kini RedGlow membuka kursus Jurukecantikan, Juruestetik dan Kursus Lanjutan Profesional secara percuma pada Disember dan Januari.... ANda akan mendapat tajaan yuran dan tidak perlu membayar yuran...
Sila hantar nama, no ic, no telefon, alamat dan kursus pilihan ke 0123588999...

9 comments:

smiley said...

ohhh...sangat berminat...cuma nak tahu..kelasnya tuh hujung minggu ke hari bekerja?sebab saya kerja kat johor...huhu

regards,
Sofia Smiley

akak gina said...

yup, saya juga nak tahu..ini part time atau full time study?

Arlina Rosli said...

smiley: part time pun ada... weekend... sms 0123588999...

gina: dua2 pun ada...

nick said...

akak...kna pilih salah 1 ke?smua free ke?tak dikenakan ape2 fee??

Arlina Rosli said...

nick:pilih dua2 pun boleh.nanti kami akan panggil interview.thanks

nick said...

akak..interview bile??

shilazizi said...

saya sangat2 berminat. hari2 pun makeup tapi biasa2 je la. teringin makeup yg better. leh join yg part time? betul2 free ke?

Arlina Rosli said...

nick: 26 & 27 disember. sek 9 shah alam 10am-3pm.

shilla: free! GRAB IT!

nick said...

rugi nye..i ngat kan akan dihubungi melalui phone..tak tau walk in interview..rugi nye tak pat join

Beauty.Confident.Style

Beauty.Confident.Style