Thursday, June 4, 2009

Lite Touch Up ever For A Bride

Noor Hidayah.

4 comments:

abrahyn said...

hish....terukknyer!
i tau perasaan pengantin tu sbb i pun penah kena cam tu...kesian dia..mmg sakit hati, tapi i buat tak tau (sbb dah nak naik pelamin) n just believe in my self that my beauty is like a princess during my wedding...hehehe
masalahnyer mmg ada org yang tak terima dgn gaya mekap light mcm tuh...i dulu kena sbb make up artist applied light nude pink lipstick...biar org mengutuk tapi i suka sgt my look time tuh..
sabar ye Arlina...mmg cantik u make up!

Arlina Rosli said...

hi!
Dorg bukan tak boleh terima lite mekap tapi dorg ckp mekap tu heavy!
lol!!!
pening.

shada JD said...

ustazah ni comel dan berseri.
insyaAllah,suami akan lebih sayang dan rindu bila teringat muka ustazah comel ini.

longgokan PENDAPAT said...

kalau make-up gigi ade x?
nak bagi colour light jgak..
hah..hahha..

Beauty.Confident.Style

Beauty.Confident.Style